Р шуч сть так в, мов к нчики крил у кохання...

*   *   *

Рішучість так віє, мов кінчики крил у кохання.
Й летять поперед небесами застрільні вогні,
Жадання кохання, жадання
стрічання – торкання
Вогнями у ніжній і вільній від слів далині.


Рецензии