Екскурс я

Цікава напевно подорож,
Побачити хочу теж,
Але люди кажуть, що,
Квитки беруть в один кінець.

Проводять напевно екскурсію,
По найчарівнішим місцям,
І за куточками всесвіту,
Туристи беруть привал.

Їх водять неспішно між зірками,
Наспівуючи пісень,
І на сусідніх планетах,
Лишаються, може на день.

Не скаже ніхто де станція,
Не вкаже рукою на шлях,
Цікава можливо екскурсія,
Без відомого шляху назад.


Рецензии
От Господа направляются шаги человека,человеку же как узнать путь свой?

З повагою Свiтла!

Светлана Самедова   23.06.2017 18:41     Заявить о нарушении