Червоний кол р

Багрові плями - краще видно на морозі,
Багрові плями - краще видно коли сніг,
Багрові плями - швидко створюють калюжі,
Червоні віддзеркалення сердець.

Червоний колір бачим дуже часто,
Червоний колір - не забути вже!
Червоні війни, гроші й президенти,
Червоні люди, також, сни уже!

Давно вже плаче навіть небо,
Все тими ж самими червоними слізьми.
Й землі вже досить, в тій крові нема потреби,
Та вибач, долю ти не обереш.

Чудовий та яскравий колір,
Асоціації лише, нажаль, не ті.
Давно потрібно все змінити,
Та глибоко засіло вже в душі!


Рецензии