Коротка байка

Зарікалася свиня
            огород не рити,
ще не хрюкать навмання,
            гидить не в корито,
не маститися в послід…
            і подібні байки,
бо побачила, що дід
            став гострити швайку.
Часто так нещирий люд
            розпускає слину,
коли смажений когут
            вже дзьобне у спину.

02.06.2017


Рецензии