I Always Hid Inside Myself

I always hid inside myself,
Avoiding recognition,
Because the hidden never melts,
Nor asks divine permission;
With mellow joy and humble grins
It always whispers wonders;
My nature's dying to release
Its inner lights and thunders.
Where is your beauty?
Tell me, love,
Be lavishly explicit.
My eyes feel words,
But the above is dark
And very misty.
11/11/2014


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.