Даже если бу бу бу

Даже если бу бу бу
Бу бу бу , бу бу бу бу
Буря надвигается
Бб бо бо бо бо бо бо
Бояться не не стоит!
К музе -
 Я уже и не бо бо бо не боюсь и ты не бо бо бойся , даже если небо хму му му - хмуриться.


Рецензии