Лицарi слова на украинском

 Ми лицарі слова, нас троє на тисячу,
Той хто не з нами - то той проти нас;
Силу дракона, ходу маєм лисячу,
Світом керуєм, по-своєму мислячи,
Силою слова, без чар і прикрас!

 Ми лицарі слова, і бійтесь нас нелюди,
Нам не потрібні ні лати, ні меч;
Легко ступаючи, йдемо попереду,
До майбуття ми ведем людську череду,
Наші закони: переч - не переч!

 Ми лицарі слова - несем печать Господа,
Вам не спинити нас, Храму жерців;
Хто з нас у злиднях, а хто з нас їсть досита,
Хто з нас у золоті, хто в рабстві попросту,
Та Храм росте наш від справ і від слів!

 02.01.2004 р.

_____________________________________________


Рецензии