Старий батько

Ну на віщо ти так
Ображаєш старого,
Все кричиш я бідняк,
Ну і що тут такого?

Більшість наших людей
Бідняки ще й старенькі,
Та живуть не в дітей,
Бо батьки їм до Феньки.

Це сучасне життя,
Кожен сам лиш за себе,
Це зробив відкриття
Коли помочі треба.

Син мене приютив,
Тжнів два був у нього,
Підкорятися вчив
І сказав після цього.

Живи тато ти сам,
Ти не звик підкорятись,
Не жалів ні на грам,
Залишилось зібратись

Та поїхати геть
В самотині страждати
І чекати що смерть
Прийде душу забрати.
01.06.17.




 
               


Рецензии