Суть Земли, суть страны

Суть земли, суть страны -
Мы с тобой одним живем,
Суть были, суть судьбы -
Я и ты - всегда вдвоем.

Протяни - же руку детству
И займи весь мир мечтой,
Я с тобой во всем отныне, -
Буду верною женой.


Рецензии