Живу любов кв тучу в ком

Живу любов
квітучу віком
і в неї хата вільна
повна — вікон

Живу любов
і нас ніхто не бачить
ніхто-ніхто
зате ми бачим
не ледаче

Нам кажуть друзі:
я —
у всьому світі вдома!
а ніжу я любов
що — невідома

Живу любов’ю
ми світучі віком
а в Бога хата вічна
світло — з вікон...


Рецензии