Але от жив в н на Гор...

*   *   *

1

Але от жив він
на Горі
І зорі — зорі
в ятері…

І час горів.
І він горів.
І час згорів…

І то нічний
його налов
Струшував зоряний
пилок

А із глибин
сердечний лов
Більше такого
не було

І похитнулись
якорі
І осяялось
угорі

2

І простягнулась
                у віках
Благословляюча
рука

11.09.2013


Рецензии