Господь вернув мене на Гору...

*  *  *

Господь вернув мене
на Гору —
В Господнє серце золоте!
Тепер я горам наговорюю
маловідоме і просте.


Відмеженням
не відмежовуюсь.
В полудень — тінь
                без голови.
Небесні корови дожовують
що Бог багатий і з трави! —

Бог просто з серця уловив.

27.05.2012


Рецензии