Який трап? плечам пасати...

Який трап?
плечам –
             пасати:
то єсть Твоя нічна сторожа
найшлась на мене теж
премудрість Божа

Бог створив й сонце –
Любові дав такі права
щоб я не викинув
більш цільне серце на слова…


або слова скинуть
                комусь трапа гірчатого
або Любові мед
               нитку напне мовчати…
така
таємна Ти!


Рецензии