Siandien leidziu tau pasirinkti

Ak, kaip noreciau as tyleti,
Ir nematyt to ka matau.
Nusukti zvilgsni, uzsimerkti,
Pamirst ir negalvot daugiau.

Bet tavo norai negalioja,
Tu negali to sustabyt,
Ir tu kalbi, kalbi i ora,
Kvailiai to gali neklausyt.

Tu perspeji, visus kam skirta,
O jie pasirenka kas bus,
Skriaudos isvengs tas kas isgirsta,
O kas neklauso,  tas prazus.


Рецензии
O kas neklauso, tas prazus.

Влад Колядин   23.01.2018 03:01     Заявить о нарушении