Розгул народовладдя

В нас розгул народовладдя, нікуди подітись,
і на те страшне безчинство нікому жалітись.
Більше всіх мене турбують наші депутати!
Бо як можна незаконно закони приймати?!
На роботу не ходити й получать зарплату,
ще й під камеру відверто на роботі спати!
Пуза вже понажирали, ніби барабани,
вишиванки повдягали, натягли жупани.
Накупили мерседесів, навіть дітям й жінці,
і кричать, що вони лише щирі українці.

травень 2017


Рецензии