В зьми мале дитя на руки ти...

*  *  *

                Педагогу і ангелові-охоронителю
                Марценюку Івану Петровичу – зі шкільного дитинства
                любов і пам’ять в серці (посмертно)
 
Візьми мале дитя
на руки ти
ми вкрадені
всього лиш в чистоти
 
Як тягне нас взяти за ручки –
безборонне!
ми загнані
немов патрони у патронник
 
І на війні от
відключає автомати
кому не хочеться
малих дітей вбивати
 
ми вкрадені всього лиш
в чистоти

1999


Рецензии