Доню моя похрещена

Доню моя похрещена
Я, як кожна мати
Буду тобі щастя долі
В господа прохати,
Щоб була ти здоровою,
Щоб жила щаслива,
Щоб коханням незрадливим
Доля наділила,
Щоб всілякі негаразди
Тебе обминали,
Щоб добробут, мир і спокій
У дім завітали,
Щоб в очах твоїх сльозинки
Від сміху іскрились,
Щоб усе, що задумала
У житті здійснилось.


Рецензии