Зустрiч

Весна навкруги розіллється,
Несе довгождане тепло.
І серце сильніше заб'ється,
Бо вже покохало воно.

І знов зацвітає акація,
Даруючи запах нам свій.
Душа буде озиватися
На погляд очей ніжний твій.

І знову повторяться ночі,
І моря тихий прибій,
А серце до тебе так хоче
І лине на поклик твій.

Весна все кругом заквітчає,
Даруючи здійснення мрій.
Нам доля щастя бажає —
Навіки ти будеш лиш мій!   


Рецензии