Найдорожч люди

У БУДЕННІ ДНІ,НЕ ТІЛЬКИ В СВЯТА,
ЗАВЖДИ  ПОВАЖАЙТЕ  МАМУ Й  ТАТА
ВИ ПРО НИХ ПІКЛУЙТЕСЬ,ЛЮБІ ДІТИ,
БО БАТЬКИ, ЦЕ-НАЙДОРОЖЧЕ В СВІТІ!!!

ДО БАТЬКІВ,ЩОБ ДУШІ НЕ ЧЕРСТВІЛИ,
ХАЙ ЇМ БОГ ДАЄ  ЗДОРОВ'Я  Й СИЛИ,
ВВІЧЛИВІСТЬ,ТУРБОТА Й  РОЗУМІННЯ,
ТО  НАЙКРАЩІ  ЛІКИ  ВІД СТАРІННЯ.

ПРЇЖДЖАЙТЕ ДО БАТЬКІВ СТАРЕНЬКИХ,
ДОКИ  Б'ЮТЬСЯ ЇХНІ  ЩЕ СЕРДЕНЬКА,
НЕ ПРИЙШЛОСЬ,ЩОБ ПОТІМ ЖАЛКУВАТИ,
ЯК НЕ СТАНЕ  ВАШИХ МАМИ З  ТАТОМ.


Рецензии