Доторкнись

Доторкнись...я в тобі вся давно згораю
Кожним подихом, думкою та своєю мрією.
Я без тебе ніяк вже спокою в житті не маю,
І на зустріч з тобою живу знову надією.

Пригорни...щоб зігрітись в твоїй доброті,
Щоб повірити в казки приємні, чудові,-
В них назавжди залишаємось ми в чистоті,
Як ті краплі квіткок роси, що є ранкові.

Доторкнись..Прогорни..І нікуди не йди..
Бо життя швидкоплинне, не повернеться.
Дуже страшно лишатись одній в самоті,
Якщо щиро кохає й надалі тебе моє серце.

71025072r


Рецензии