Про щастя

Про своє щастя треба часто лиш мовчати,
Нікому ані слова, ані жодної тієї думки.
І просто жити, просто лише щиро так кохати,
Не думати про біди та якусь далі розлуку.

Про своє щастя треба нам лиш розмовляти
Із ясним сонцем, тишею та чистою водою.
І кожен подих вітру вільного так цінувати,
Немов останні щастя дні закриються журбою.

Про своє щастя треба завжди добре пам'ятати,-
Дні за роками наші вже такі є швидкоплинні,
Тепло душі своєї просто людям щиро дарувати,
І не жаліти вже  про це ані хвилини.

Своє таке звичайне щастя треба просто шанувати,
Тому що знаємо завжди життя ми цього правду:
"Все завжди так не буде".., треба віддавати
Все те, що Небом ми отримуємо на мить у нагороду.

71025052r


Рецензии