Ходили до церкви

Ходили до церкви
Молитися Богу,
Носили пожертви
До його чертогу.

Хоч ходять і нині,
Та бог у них гроші,
Лише по причині
Що справи хороші

Як є їх багато,
То купиш що хочеш,
Хороший ти тато,
Смієшся й регочеш.

Бо все продається,
Все можеш купити,
Тож всім і здається
Так треба і жити.

Далеко до Бога,
А гроші в кишені,
До щастя ж дорога
Купівлі щоденні
.
Та це все омана,
Лукавого зваби,
Ця звичка погана,
Нечиста й кривава.
31.05.17.


Рецензии