Клятва

Моя жага тебе - болюча до нестями,
Моя любов - солодка каторга на майбуття.
Сум мій палає над Херсонськими степами.
Бере за сердце сором до лютого каяття.
Мене до сліз катує дика туга до світанку
Доки її не прожене перший ранковий птах,
Пірнаю у яву від його півучого вітанку.
Чому ночі без тебе то суцільний жах??!
І наміри мої чисті. Брудні лише бажання -
Хочу належати в гріху тобі я тілом.
Благаю! Розділи оце сміливе сподівання:
Бути з тобою як iз Богом - єдиним цілим.
Я впевнена у тому, що без тебе згину:
Так лячно втратити тебе! До забуття!
Бо ти для мене, як для тебе - Україна:
Коханий, жаданий й один на все життя.
Невтомно я молюсь за тебе усім вітрам.
Несамовито. Палко. Бо ти ж моя родина.
Коли повинна й мушу: я життя віддам!!!
Це - моя клятва.Р.S.Віддана тобі дружина.


Рецензии