Нарнiя

Да сатварэння мірасвета,
Я быў звычайным крыхам пылю,
Я не быў вартым чалавекам
И не было ніколі "я".

Адчуўшы песнь стварэння міра,
Якую Леў над цемрай пеў,
Я адчуваў сабе адзіным
З самім сабой и светам ўсім.

У час стварэння светаміра,
Я, адчуваўшы цалкам свет,
Забыў, як толькі чалавекам
Сабе ў міры адчуваў.


Рецензии