Частушки. пакахала 18

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА… 18

Пакахала следака,
 Халастотога мужыка,
 Сэкса мы не прызнаём –
 Дзень и ноч мы водку жром…

Пакахала акушэра,
 Вельми залихвацкага,
 В свеце нет длиннее хе*а –
 Инструмента адскага…

Пакахала неяк Яся
 И яму я аддалася,
 Дужа гарны хлопец Ясь –
 У яго тавсты карась…

Пакахала я  бандеру
 За гапак, за баявы,
 В сэксе ён не знае меру –
 Лепш не знойдзеш булавы…

 Микола-стихоплёт 2О17г


Рецензии