О, як менi з тобою пощастило!

О, як мені з тобою пощастило,
мій самий кращий в світі чоловік!
Так, в мене є любов, а в тебе – сила,
так, ти – стебло, а я – життєвий сік.

Так, я в твоїх руках – в твоїй і владі,
забудь свої всі біди і жалі!
Я та, з ким все – на щастя і на радість.
Я та, з ким буде рай і на землі.


Рецензии