Я слова записую, мов ноти

Я слова записую, мов ноти,
хоч не вмію записати нот.
Ноти – м’якші, ніж слова, на дотик.
В нотах більше, ніж в словах, чеснот.

Ноти і слова напрочуд різні.
Нотами не пишуться слова.
Я пишу слова, бо чую – пісню,
що душа без слів і нот співа...


Рецензии