Шлях нагору...

Кожен із нас обирає свій шлях
І світ нам у цьому не допомагає
Лише ти визначаєш перемога чи крах
Хто не бачив поразок нагорі не літає.

Там нагорі лише кращі зібрались
Кожен бажає собі місце знайти
Там як у джунглях можуть зжерти за слабкість
Рано чи пізно або тебе, або ти.

Ти можеш шукати шляхи трішки легші
Із зони комфорту своєї не йти
Та це доки кроки твої лише перші
Коли ще відсутнє відчуття боротьби.

Шлях цей важкий, наповнений болем,
Відчаєм, заздрістю, злістю й страхом
Лише через ризик, готовність до бою,
Відданість справі, назавжди, цілком.

І кожного разу коли буде здаватись,
Що нема більше сил і все це дарма
Там нагорі лише кращі зібрались
Волю в кулак, треба йти до кінця.


Рецензии