Серце zgubione

Малюю твої карі очі,
Тримаю пензлі у руках.
Це серце zgubione охоче
Піти по стомлених стежках

Акордів музики моєї,
Мотивів розпочатих фраз...
Екстракт сюжету – суть ідеї
Гострив цю форму, як алмаз!

Кінець вірша з’єднав молитву
Моїх прохань, котрі шептав.
Змішав таланти воєдино
В сонет, який для тебе склав.


Рецензии