Чекання

Чекання воїнів з АТО,
Таке тяжке для серця та болюче,
В ночі поспати не дає воно,
Думки залазять в голову колючі.

Чутливий сон, не відпочиваєш зовсім,
А ранком вже чекаєш радіо мовляння,
Що скаже речник про бої,
Таке важке завше оте чекання.

Сивіють скроні матерів завчасно,
Та крадуть роки ті турботи,
Жалючі сльози котятся очима,
Їм важко вже ходити, набрякають ноги.

Ой,та війна гибрідна не потрібна,
Людям несе лише страждання,
За тебе Україно,гинуть воїни-сини,
То ж ти лікуєш,робиш поховання.

Іде гибрідна та війна щоденно,
Набої так шалено гатять,
Це третя мирова зайшла напевно,
Народи світу ще її не бачать.

Та наш солдате стерпить  все,
І голод,й холод,і війну клятущу,
Бо він стоїть на охороні матерів,
Та Батьківщину захища квітучу.


Рецензии