Внжноствлтвсаммзент

В ніжності
в літі
в самім зеніті
людська душа
ледь хитнулась дзвенить
а від чого не знає
чи знає...


в літі
в самім зеніті
щось незриме
хитнулось дзвенить
а від чого не знає
чи знає...

1996


Рецензии