А можна?

               



1

А можна... ви не сердіться
сердиться в вас голова

я хочу жити
             гратися й жити у серці
а не виймати із серця слова...

А правда...
            станете справжніми ви?
ми будемо разом
літати у небо
як фіалки з трави

А можна – ще небом весняним станете ви 
я хочу по небу водити очима
як фіалка з трави

2

Легко як просто
правда ж: не сердиться
у вас голова?
ви
як і я
будьте гостем
і нумо – давайте
                по-справжньому:

дерево – це дерево
зірка – це зірка
дірка – це дірка
трава – це трава
і все разом у серці
і це все нічиє
а просто
давно в серці є

тільки чого ви
на мене так дивитесь
ніби хворієте дорослістю?

1999


Рецензии