З куполом в ри

З куполом віри


Се перса дихають
Чи Божий льон між нами?

чиста можливість
нових зведень храмів


Любов небесна наші дні отінить
се відсуваються
і не помітно
стіни

Гряди очищено
добром проляж ізнизу
світлою ризою
а я стрімким карнизом

Чи то возхвалиться
по нас помітно
ім’я Боже?..
Господу віруєм
да Бог поможе

2003


Рецензии