Чистотою тону

В таїну пластами плинуть ріки...
Не впадайте надто до adajio,
То на дно усіх гука продажа,
Та очищених відштовхує — навіки...


В мороці нам виплисти непросто,
На землі життя — мов диво...
Шлях дає навдивовиж стара правдивість,
З'єднана з новітнім благородством.

1997


Рецензии