Одне на св т лиш мова...

Одне на світі є лиш: мова...
Прохромить душу пречудово
У одноцілісний одвіт...
І як той тільки слова світ
Охоплюю усе й всього раптово!!


Ох,
підніме, гей, над рікою літ...


І бачить Бог —
тверда
дзвенить жила!
І в річці губляться тіла...

1997


Рецензии