Треба простеньке

                Святій вмц Катерині з вдячністю
                й любов’ю присвячую

Треба простеньке.
Треба просте —
               т е.


Треба крізь хащі
бурелом й нетрі
та більш через
все тонші тенета —
з Світлом пройдеш ти.
Пригожі мешти.
Прямо пройдеш ти.

Нарешті! —
треба на Бога уповать.
Він є у решті.
Й допоможе — з решти!

07.12.2015,
свято вмц Катерини!


Рецензии