щастя - мить

Минулої ночі в Нью-Йорку ( чи майже там )
зустрілися душі схожі, були вони сам на сам
і тягне один до одного і дивне відчуття,
кохали одна одну ці душі все життя.
Не знали як все скінчиться, щастя - мить.
Лиш зоряне небо над ними й до потяга лічений час,
це місце, цей випадок: доля дає їм шанс.
Та все вже давно вирішено. Цілуй та сідай в таксі.
Минулої ночі в Нью-Йорку зустрілись дві схожі душі.


Рецензии