Я розмовляю з вiтром...

Я розмовляю з вітром -
Чи, може, то він зі мною?
Через холодні двері,
Через відкриті вікна
я розмовляю з вітром,
з громом, дощем, росою.
Я розмовляю тихо,
Майже не промовляючи,
Що ти не можеш, вітре?
Є тобі що сказати?
Вітер завчасно зникне,
Тільки залише куртку...
Милий мій, любий вітре,
Радість моя у смутку.


Рецензии