Може то кохання

Часом я і сам не розумію
На душі чомусь так пусто й важко,
Я заради тебе все зумію,
Будь лише зі мною, моя пташко.

Не кричи у слід мені: "зостанься!"
Час назад уже не повернути,
Тож почнімо знову все спочатку,
А минуле спробуєм забути...

Приспів:
Може то кохання, я не знаю,
Та самотньо так чомусь без тебе.
Я тебе край світу відшукаю,
Знаєш мені іншої не треба!
Може то кохання поміж нами.
Так скажи чому так важко жити?
І в твоїх обіймах задихаюсь,
Як же тебе боляче любити...

Світ на двох і знову до останку,
Нас уже ніяк не розлучити.
І жадаю кожного світанку,
Поцілунком ніжно розбудити.

І нехай сьогодні ми не разом,
Та думками я завжди з тобою,
Може то кохання поміж нами,
То кохання між тобою й мною.

Приспів:
Може то кохання, я не знаю,
Та самотньо так чомусь без тебе.
Я тебе край світу відшукаю,
Знаєш мені іншої не треба!
Може то кохання поміж нами,
Так скажи чому так важко жити?
І в твоїх обіймах задихаюсь,
Як же тебе боляче любити...


Рецензии