Як знатиму, що я вже - не твоя?

Як знатиму, що я вже – не твоя?
Що ти уже ніколи не покличеш?
Що поцілунками твоє обличчя
ночами не возноситиму я?

Що можу не чекати на сигнал
від номеру, який вже не забуду?
Скажи мені, з якої миті буду
я знов сама-самісінька, одна?

Скажи? Та може, краще – промовчи,
ніж просто так, ураз, забрати мрію?..
Не знатиму – ще мить моя надія
нехай од нелюбові не кричить...


Рецензии