Схочеш збираeш окрилену силу

Схочеш – збираєш окрилену силу…
Хочеш?
Схочеш – стискаєшся в дійсність прогірклу…
Хочеш?

Схочеш – висвітлюєш радістю кроки…
Хочеш?
Схочеш – розхитуєш відчаєм крокви…
Хочеш?

Схочеш – смієшся до Сонця і Неба…
Хочеш?
Схочеш – голосиш на всяку потребу…
Хочеш?

Схочеш – Любов заплітаєш в світанки…
Хочеш?
Схочеш – чекаєш Небесної манни…
Хочеш?

Схочеш – вітаєшся з щастям щомиті…
Хочеш?
Схочеш – навчишся в Любові Творити…
Хочеш?


27.05.2017


Рецензии