Переможець

Ти вийшов з гри переможцем
Браво, я, правда так і не вмію
Віртуозно гострив іржаві ножиці
Об моє таке ніжне дівоче тіло

Ми давно не живі
Та й наша гордість не має краю
Я завжди мала багато питань
Сьогодні до тебе одне питання

Можливо ти знаєш, чи ні
Чому так багато років
Ми граємо одну й ту ж драму
Та й взагалі, я отримаю спокій?


Рецензии