Юность

Щасливе дитинство.

Потяг им цігаритлі од вутця,
У діда в рехлику напицяв ключі од пивниці.
Цімбору гостив! Марька пак прийшла,
Принесла повной фінджя сливовиці!

Цімбора упив, фурт потум блював.
(Ми тихо їли цукрики й пікниці.)
Як вун заспав, я з Марьки лайбик зняв!
Не чкода боло тої сливовиці!


На заре туманной юности.
Weekend.

Нарвав юй квітя, вутяг им вина,
Побігльовав найліпші нагавіці.
А вна цицьки лем внаджити дала…
Сякий weekend, фаттьове, до гузіці!


Рецензии