Moonshiner. Дорогим колегам з США

Мам я утварь шиліяку:
Гордови, корчажки.
Из Кайзера, Ємнуй, Ruma
Щи й пуд Рати фляшки.


Кеги, баки і каністри,
Сіфони, бідони!
З перестройки шпуровані
На цукор талони.


Канти, лавори і відра,
Дінерки, довжанки!
Ховам од жони в пивниці
Трилітрові банки.


Драйфус, гокерлик, канчови,
Коршови, варіхи!
Пувлітровки ай чекушки
Складені у міхи.


Деклики, феделки, чопи,
Дуговки, затички!
А кидь дашто не штимує
З тингиріці гички!


Фінджі, кофлята, погари,
Тивчарі і лєйки!
Радий дуже, кидь дадуть ми
Фалат нержавейки.
 
 
Рули мідні і желізні,
Щи й алюмійові.
Чиську цидку –
Из ньов баба ходила д корові.


Аламбік і дефлегматор,
Шарантські колони.
На глибокой занурення
Є в мене балони!

Фурт ми з Ружков на кар’єрі,
Айбо я не дайвер.
Не рибарь і не вадасник,
Не з біцігльов байкер.


Не художник-інсталятор –
Вадь дакий дизайнер.
Хоть не бов им в Амеріці,
Праве, я - Муншайнер!


Рецензии