Заперечення заперечення

Ні!
Я - не стовбур!..
І не листя...
Пожовкле листя на стежках.
Не колір в чорному намисті.
Не піт з долоні на кийках.
Не білий світ.
Не пил на книзі
Його зримованих бажань.
Не подих спокою у Ризі.
Не лицемірство привітань
на розмальованих листівках.
Не сон, з якого виник світ.
Не час, залишений на плівках
відзнятих пристрастями літ.
Не день, закручений у колі
пропалих грамот.
Не весна.
Не шанс отримати від долі
беззвучний натяк: "То - вона..."
Не крик душі.
Не шепіт ночі.
І не змарновані роки.
Проте...кохання знову хоче
моєї ніжної руки..:)


Рецензии