Залишся спогадом...

Залишся спогадом, який у пам'яті навіки оселився,
Бажанням нездійсненним у житті.
Будь маревом, щоб з впевненістю знав, що помилився,
І не зустрів Тебе я на своїм путі...

Не край серденько поглядом звабливим,
Не промовляй вустами болісні слова,
І тихим голосом, таким тужливим,
Не смій торкатись Ти душі моєї дна...

Не обпікай вогнем ще не заживші рани,
І сіллю посипати їх не смій!
Без Тебе радісним життя моє не стане,
Ти - моя мука, Ти - одвічний біль...! (с)


Рецензии