Стаккато весни дощ в

Стаккато весни і дощів

Се яко, тако...
Тако, яко...
плакать?
Це пальці серця
із дрижань
дістать –
така ти?

Серця дістать
і задрижить
стаккато
й очі любові
це прозрять
і в новість плакать

Пальці дощів
проступлять тако
підходами очей
златі зсередини
це – попередняя
сердець весни
проплата

А плач?
А навесні ми молоді!
Дрожі, дрижання –
золоті.
І в мені ти,
така ти!
В стаккато.

Не налистати.
Але врости.
Бо молоді.
Нам потакати?
Це ти.
Така ти.

10.02.2007


Рецензии