Хрест за селом хрест за м стечком...

Хрест за селом
хрест за містечком...
Відкрий,
відкрий
собі своє сердечко

Серце – о, Неба велич повіває
Все ця – дерева
голови аж до христів схиляють...
Це ж бо
не вичавки
що в голові
стягати...
Зробіте молодість! –
найдіть любов
в крайній під лісом
майже в смішнім підліску – хаті...
 
Іконам ще на покуті
щемно стояти:
дерева голови
хресту вікна
будуть
схиляти...

За всіх молитись встала
мати.

...Хрест за селом
хрест за містечком
відкрий
відкрий
собі своє сердечко...

31.01.2007


Рецензии