Сп л сть смирення

Спілість смирення


Спитай, лосятко, чого Богу радий?
до рук іде смиренний
спілий виноград
Недавно
ніби Джобс; із Апплє
жив я невпопад —
й то кислі виноградини.


І визрів, Христе, навпаки,—
з благословення Божої руки
а сивії ставки
сплять як свідомості частки
внизу:
на захід —
подам їм дух Твій пломінкий!
Спілий — живий такий!..
Сказати б!!

5.10.2012


Рецензии