Сп в

Спів


Лугів білая сорочка
дуже вже зарошена!
Вийми срібло,
в білім дочко,
Хоч ти Богом прощена?

Дуб з різьбою, — чуєш точно,
А не відчиняється?
Грім селом біжить як пошта —
Громи! —
розлягаються...

22.10.2012


Рецензии